Om Snapphanemiljonen

Snapphanemiljonen är ett intiativ från Snapphanebygdens Sparbank som syftar till att stödja och främja nya samt pågående projekt som strävar efter att bygga en tryggare och mer sammanhållen lokal gemenskap.

Välkommen till Snapphanemiljonen!

Genom att erbjuda finansiellt stöd och resurser till lokala organisationer, föreningar och initiativtagare som arbetar för trygghet och gemenskap, önskar vi bidra till en mer hållbar framtid för vår bygd.

 I Snapphanemiljonen handlar det inte enbart om ekonomiskt stöd, utan också om att knyta band mellan olika aktörer och invånare i Snapphanebygden. Vi strävar efter att vara en positiv drivkraft som främjar samarbete, gemenskap och en känsla av samhörighet. Tillsammans kan vi skapa en tryggare och mer hållbar framtid för oss alla.
Snapphanemiljonen – för en tryggare och mer sammanhållen bygd

 I över 150 år har vi, genom vårt samhällsengagemang, varit en närvaro i människors liv. Vi vet att det finns många individer med idéer som kan bidra till att göra vår bygd till en tryggare plats. Individer som brinner för att skapa positiv förändring. Det är detta vi vill stötta.

Vid frågor om Snapphanemiljonen, kontakta oss på info@snapphanemiljonen.se

Frågor och svar
Steg för steg Steg för steg